FB
Køb og salg af hunde

Køb og salg af hunde

Find hunde til salg:

Leder du efter en firebenet ven til dig og din familie.

På dyrepotal.dk kan du både købe og sælge hunde og andre smukke kæledyr. Vi har samlet alle ledige dyre annoncer et sted som giver dig det bedste overblik i hele Danmark. Der er mange overvejelser når man skal erhverve dig et nyt familiemedlem(kæledyr).

Udover det koster mange penge i forsikring, mad og dyrelæge regninger, skal dit nye familiemedlem også passes, gås med og have masser af kærlighed, det kan besværlige gøre hvis man skal på længere rejser og man ikke har nogle som kan passe den.

Men udover dette findes der ikke noget mere livsbekræftende end at have et kæledyr som altid er glad og forguder dig med den smittende humør og lovende hale. Der findes man forskellige racer og det gælder om at finde den som passer ind i dit liv. Bor man i en lejlighed skal man overveje at vælge en mindre hund som ikke kræver masser af motion som fx Golden retriever, Labrador, Schæferhund hvilket er nogle af Danmark mest populære hunderacer men alle 3 har også tilfælles at de kræver meget plads til at bolte dig rundt på. Hvor en Bichon Havanais, Fransk Bulldog eller coton de Tulear (også kaldt en bomuldshund) kræver meget mindre motion og passer perfekt ind i mindre bolig.

Skal du sælge din hund/hvalpe?

På dyreportal.dk kan du nemt og 100% GRATIS oprette en dyreannoncer.

Hvor du sikre kun seriøse henvendelser og en præsentabel måde dine hunde/hvalpe bliver fremvist på. Vi gennemgår alle annoncer manuelt og som sikre kvaliteten af vores annoncer.

Vi går op i at hunde/hvalpede er lovlige og ikke kommer fra hundefabrikker.

Vi ønsker at hjælpe med at videre formidle kontakten til reelle nye ejer som vil give den fornødne kærlig og opdragelse til dine hvalpe.Vi gælder os til at samarbejde med dig!

De 8 mest populære hunderacer i Danmark

Labrador Retriever

Schæferhund med stockhåret pels.

Golden Retriever.

Bichon Havanais.

Coton de Tulear

Staffordshire Bull Terrier.

Cavalier King Charles Spaniel.

Ruhåret Hønsehund.

Se dyreportal.dk's udvalg af hunde / hvalpe til salg.

Klik her for at købe hund

Udgivet: 02.10.2023